0-800-337-342
Безкоштовно з усіх номерів
Що потрібно знати про гнучкі LED-екрани

Як щодо нових світлодіодних екранів, які набувають різних форм?

Гнучкі LED-екрани шикарні тим, що можуть з’явитися там, де цього від них не очікують. Наприклад, вони без проблем обернуть колону концертного залу, увіллються у вигнуту стіну бізнес-центру або перетворять стелю заміського ресторану.

Якщо ви ще не знаєте, що це за новинка у світі зовнішньої реклами – продовжуйте читати. Ми пояснимо, як улаштовані гнучкі лід екрани за 4 хвилини.

Що таке гнучкий LED-екран

Гнучкі світлодіодні екрани – це ті ж екрани, що показують відео, але із здатністю згинатися і повторювати силует предмета, який прикріплені. Якість зображення у таких моніторів так само висока, як у звичайних, тому картинка завжди соковита і без пікселів.

Є 3 способи виготовлення гнучких екранів для зовнішнього та внутрішнього розміщення. Таким чином гнучкість досягається за допомогою:

  • Світлодіодної сітки;
  • Гнучких світлодіодних модулів;
  • Модульна система.

Пропонуємо дізнатися про кожен із цих способів виробництва більш докладно. Ця інформація допоможе вам вибрати екран, який найкраще підійде для вашого закладу.

Різновид 1. Світлодіодна сітка

Світлодіодна сітка для гнучких екранів

Цей вид монітора виглядає як гнучка та легка сітка-павутина. На сітці розміщуються діоди, з яких формується зображення.

Сама сітка може бути пластиковою, силіконовою чи гумовою. Найкраще екран-сітка тримається на поверхнях із металу, але загалом можна кріпити на будь-який матеріал. Говорячи про джерела світла, наша команда використовує світлодіоди SMD. Пропонуємо екрани з кроком (відстань між елементами) пікселя 2-5 мм. Нагадаємо, що чим частіше розміщені пікселі, тим вища якість картинки.

Конструкція приймає круглу, трикутну, вигнуту та будь-яку іншу форму.

Різновид 2. Гнучкі модулі

Гнучкі LED модулі

Гнучкий лід екран такого виду – це комбінація дуже гнучких світлодіодних модулів на силіконовій чи гумовій підкладці.

Тут, на відміну від попереднього вигляду, гнучкість полягає у світлових елементах (модулях), а не лише у сітці. До замовлення нашої рекламної компанії доступні монітори з кроком пікселя від 2,5 до 10 мм.

Конструкція може набувати абсолютно будь-якої форми, проте найкраще екранам з гнучкими модулями вдаються всілякі вигини фасадів будівель.

Різновид 3. Модульна система (напівпрозора)

Такий монітор виготовляється із квадратних або прямокутних світлодіодних модулів. Модулі можуть бути розміщені горизонтально або вертикально. Усі ці модулі з’єднуються разом, утворюючи одне полотно. Полотно легко згинається, при цьому якість зображення залишається високою.

Чому гнучкий LED-екран – це гарний вибір

Україна тільки-но починає використовувати гнучкі лід конструкції в рекламі, тому вони все ще дивують, заворожують і врізаються в пам’ять.

Ми вибрали популярні причини, чому заклади замовляють світлодіодні гнучкі монітори:

  1. Максимум свободи у реалізації задуму дизайнера;
  2. Передача кольорів на рівні звичайних LED-дисплеїв;
  3. Економічне споживання електрики;
  4. Середній термін роботи – до 100 тисяч годин;
  5. Невелика вага конструкції;
  6. Запам’ятовується і незвичайний зовнішній вигляд;
  7. У 3 рази більше уваги від аудиторії;
  8. Стійкість від впливу погоди та температури;
  9. Можна робити монтаж на вулиці та всередині закладу.

Якому бізнесу підійде гнучкий екран

Гнучкий світлодіодний екран чудово виглядає на великих будівлях. Його встановлюють на торгові та розважальні центри, розміщують у вокзалах та аеропортах, ставлять на міських площах та у готелях. Нерідко їм прикрашають ландшафти та сучасні інтер’єри.

Немає бізнесу, для якого не було б класного гнучкого лід екрану. Щоб знайти свій ідеальний варіант, телефонуйте або пишіть до Першої Рекламної Компанії. Наш менеджер допоможе знайти шикарний варіант індивідуально для вашої компанії чи закладу.

 

Бажаєте швидко замовити якісну продукцію?

Незважаючи на всі ваші уявлення, виготовлення зовнішньої реклами справа тонка виготовлення виготовлення виготовлення.